Java moss imam u nenormalnim kolicinama pa da probamo i to, a imam i spirulinu ali sam nju uglavnom davao ancistrusima.
Za literaturu pitao nesto strucno, neki on line casopis ili neciji radovi, ne forumi bas iz tog razloga Bobane, sve i svasta se pise. Ovde mi se svidja sto su urednici, admin i tako to ljudi koji su iskusni, nisu dobili to zvanje sajta zbog velikog broja ispisanih poruka samo.Da nije bilo ovog sajta mislim da neke stvari ne bi bile kao sto su sada. Ovde sam nasao temu za moj prvi komresor, prvu kupovinu, dok na drugim mestima je bila prica samo o pumpama za vazduh sa 2 izlaza. I naravno da napomenem kao pohvale forumu dosta preciznih tema, nema lupanja.
Juce sam punio neke akvarijume, da bih pomerio one dve police da mozemo i tamo da dolepimo plocice pa da ponovo probam onda da oformim jedan za Molly, zena ih jako voli a ja sam izgubio vise volju za njih. Dok nismo poceli sve ovo, radnju i odgajivacnicu, kao hobisti, nisam znao sta da radim sa Molly i Guppy u zajednickom akvarijumu. Nista od uslova nisu imali, obican jedan ukrasni akvarijum a one kote li se kote. Poklanjao sam svaki mesec brdo riba, a sad kad resio da to sve bude po " propisu " one sve gore i gore
. Isti slucaj bio i sa borcima, moja omiljena ribica od 4 pokusaja izveo sam dve ture, samo prokuvana voda i 2 para. A sad sve primerke sto sam skupljao nikako da ih zadrzim duze kod mene, danas sve ok a sutra kad dodjem one samo prevrnute.