Nisam se odavno javila s ikakvim vijestima o svom koraljnom grebencicu.....
-nazalost niti zadnje slike ne mogu staviti, jer trenutno mi nije dostupan moj komp, nego sve radim s lapa (stvar je vrlo jednostavna...kupila sam dvosobni stan, sve zivo mi je u kutijama, pa ne mogu pronaci neke kablove i sl)
A što se akvarija tice....opet je dozivio seljenje...po drugi puta u njegove dvije godine, ali jos bitnije je sto kao koraljni grebencic vise ne postoji.
Uzela sam po narudjbi staklo 160/50/55, u poklopac (kutija je isto izradjena po narudjbi) je Stipe postavio 8 lampi T5 (svaka po 54 w, pola-pola), filtracija je ostala ista, znaci DBS i vanjski filter koji smo sami napravili, a znatan pomak je u cirkulaciji, jer sada je u mom akvariju Wave box, pumpe sam izbacila
Parametri su stabilni, koralji svi otvoreni, neki malko polomljeni, ali fragovi su poljepljeni, neki podjeljeni, sve u svemu zadovoljna sam cijelim rezultatom
Toliko zasada, kada se uhvatim fotoaparata, postavit cu i novu temu s novim akvarijem, koji je btw postavljen izmedju sobe i DB-a (sami smo rezali rupu u zidu, tako da se iz spavace sobe vidi samo jedna strana, a iz DB-a druga duga strana i bocna