Koliko vidim po vasim postovima nisam jedini zarazen ovim virusom, . Samo vam malo zavidim jer vi vec uzivate u lepotama vaseg malog okeana.
Ja sam u fazi pripreme mog sistema i nadam se da cu uskoro i ja zaploviti u slanu vodu. Projekat je akvarijum u zidu sa pogledom iz dve sobe. Iskoristio sam priliku kompletnog renoviranja stana pa je dobrodosla moja stara ideja i velika zelja.
Naime, postolje i akvarijum oko 560l, 152 x 62 x 62cm su vec na svome mestu i samo se ceka oprema koja je vec narucena preko neta iz Nemacke i treba da stigne do kraja sledece nedelje. U medjuvremenu cu pripremiti karantin, sump, tank za R/O i tank za mesanje morske soli. U planu je kompletno automatizovan sistem ( konacno nema vucaranja kanti ).
Spisak opreme:
Aqua Medic Turboflotor 5000 Shorty 2 (73cm heigth)
Tunze Stream TS014 (2 x 6000stream + Multicontroller 7095)
Ocean Runner 3500
Ocean Runner 6500
Salifert - calcium
Salifert - magnesium
Salifert - nitrat
Salifert - phosphat
Salifert - nitrit
Salifert - ph
Salifert Carbonate test
algae magnet size 2
JBL Pro Temp/ 300W
JBL Pro Temp/ 150W
Lumimaster 4x80W incl. Reflectors x 2, total 8 x 80W=640W
80 Watt Aqua science special 15.000K x 4
80 Watt Osram blue 67 x 4
1 x 50 Gallon Per Day Professional 4 Stage RO SYSTEM WITH DI UNIT (2P-RO-50-DI-PROF)
1 x 4 stage RO system filter set
Svaki savet bi dobrodosao.
Unapred hvala.
Ja sam u fazi pripreme mog sistema i nadam se da cu uskoro i ja zaploviti u slanu vodu. Projekat je akvarijum u zidu sa pogledom iz dve sobe. Iskoristio sam priliku kompletnog renoviranja stana pa je dobrodosla moja stara ideja i velika zelja.
Naime, postolje i akvarijum oko 560l, 152 x 62 x 62cm su vec na svome mestu i samo se ceka oprema koja je vec narucena preko neta iz Nemacke i treba da stigne do kraja sledece nedelje. U medjuvremenu cu pripremiti karantin, sump, tank za R/O i tank za mesanje morske soli. U planu je kompletno automatizovan sistem ( konacno nema vucaranja kanti ).
Spisak opreme:
Aqua Medic Turboflotor 5000 Shorty 2 (73cm heigth)
Tunze Stream TS014 (2 x 6000stream + Multicontroller 7095)
Ocean Runner 3500
Ocean Runner 6500
Salifert - calcium
Salifert - magnesium
Salifert - nitrat
Salifert - phosphat
Salifert - nitrit
Salifert - ph
Salifert Carbonate test
algae magnet size 2
JBL Pro Temp/ 300W
JBL Pro Temp/ 150W
Lumimaster 4x80W incl. Reflectors x 2, total 8 x 80W=640W
80 Watt Aqua science special 15.000K x 4
80 Watt Osram blue 67 x 4
1 x 50 Gallon Per Day Professional 4 Stage RO SYSTEM WITH DI UNIT (2P-RO-50-DI-PROF)
1 x 4 stage RO system filter set
Svaki savet bi dobrodosao.
Unapred hvala.