Ma bice zivotinja,samo polako :mrgreen: bas su jednostavne tenebrije za razmnozavanje...ovde se vide crvi samo ispod polovine krpe,a kolko ih jos ima nemate pojma :ebote:
Moze li mi neko reci kako da grejem tenebrije? tj da im povecam temperaturu? Jednom sam im stavio sijalicu iznad al sve pobegose od svetla! :ebote: ili mozda zato sto sam mnogo ruzan!
Ok tako sam i ja uradio isto otprilike! Samo meni se ne mnoze ko lude i zelim da im bude lepo i toplo da me ne ogovaraju posle po forumima kako im nije lepo kod mene Stvarno nemam pojma kako to da regulisem covece!
Kupi kabl grejac,imas u Fisherman's Partneru na NBG-u i samo ga "obmotaj" oko posude u kojoj drzis tenebrije...cena je oko 1500din nisam siguran,ja sam ga kupio tamo
Znaci ipak ih grejes a lazljivce mali! jao jao jao! Elem de bi mu dosao taj Fisherman's Partner na NBG-u?:ebote: I kako si tacno mislio da ga obmotam oko lavora? Spolja ili iznutra?
P.S. elem zao mi je zbog tvog nedavno preminulog ljubimca! Ne tuguj! Otisao je na bolje mesto! Gde ce imati da jede tenebrije kakve niko nema na forumu svaki dan!
Lazes! Znam da grejes i tenebrije! Kako bi drugacije tako bujale! Nevaljalce! Spolja kazes? hmmm.... Mislis da ce kabl uspeti da zagreje kroz lavor a? Negde po sredini lavora ili? Ako je ta ulica bivsi Bulevar AVNOJ-a onda znam koja mu dodje! Ona sto ide kod Arene tamo? Ma snaci cu se nekako!
Ja sam krenuo sa tenebrijama krenuo letos i u sobi mi je bilo ko i napolju(znaci 40C),tako da su morale da bujaju Oce uspece nebrini...ma samo obmotaj i nemas frke...to je to ( Bulevar AVNOJ-a)
Ma ok videcemo! Ja sam ove stavio recimo prve nedelje oktobra i u sobi mi je konstatno oko 22stepena! A za kabl cu da vidim kad primim platicu! Da ne znas mozda nesto oko razmnozavanja i cuvanja lateralis zohara slucajno? Ili bilo ko od fine gospode sa foruma! pozz
Probao sam lateralise ali nije mi islo tako da nemam neka iskustva Polako sa tenebrijama,kad krenu videces...ja kad sam bio u selu 12 dana i dosao kuci posle toga,pogledao sam tenebrije i video razliku...samo polako
Da jbt mogao bi to da uradis! Mislim ako te ne mrzi i to! Napisi iskustva, kako ih drzis, hranis i ostalo! Ja bi hteo da pocnem da ih uzgajam pa mi trebaju informacije! pozzz:hej: