Bas volim da setam magacinom. Uvek me to nekako privlaci i uvek ocekujem da vidim nesto davno ostavljeno i zaboravljeno. Zagledam detalje, podsetim se gde je sta ostavljeno i jos puno stvari koje idu uz to. Jos je interesantno da svako ko je u magacinu uvek izgleda vrlo zaposlen. Dovoljno je da stanete i nista vise. To vec deluje kao da izvlacite, negde iz dubine memorije, gde je nesto ostavljeno sto vam bas sada treba. Ko god vas vidi pitace vas sta trazite i kako moze da vam pomogne u potrazi za izgubljenim ... da a sta ja to trazim?
Jednu takvu setnju sam i zabelezio kamerom, tek neke detalje pa da podelim sa svima.
Vrlo lepo i privlacno mesto je EHEIM prostor. Tu ima svega i svacega i uvek je interesantno da se kobrlja po tim stvarima.
Odmah tu pored su i neki korisni uredjaji a znate i sami sta radi Shuran, Rainbow i njime slicne kompanije.
Spustam se polako pored hrane za ribe ...
tu je odmah i Seachem, Aquarium pharmaceutical, ...
Pogledam i koliko nam je ogreva ostalo za predstojecu zimu, hej pa to nije drvo za lozenje nego nesto drugo, nesto za akvarijum ...
a grejanje ce da obavimo na drugi nacin i za to se pobrinuo EHEIM Jager.
Malo obidjem i "stakleni" deo tek da vidim i to. Razni akvarijumi, za svaciji ukus ...
gotove garniture za koje se pobrinuo EHEIM ...
a ima nesto i za one koji vise vole da imaju bazen u kuci nego akvarijum. Opet EHEIM a ima i od drugih.
Posto je ovo vec deseta slika red je da prekinem ovu setnju i da pogledam sta rade moje ribice
Jednu takvu setnju sam i zabelezio kamerom, tek neke detalje pa da podelim sa svima.
Vrlo lepo i privlacno mesto je EHEIM prostor. Tu ima svega i svacega i uvek je interesantno da se kobrlja po tim stvarima.
Odmah tu pored su i neki korisni uredjaji a znate i sami sta radi Shuran, Rainbow i njime slicne kompanije.
Spustam se polako pored hrane za ribe ...
tu je odmah i Seachem, Aquarium pharmaceutical, ...
Pogledam i koliko nam je ogreva ostalo za predstojecu zimu, hej pa to nije drvo za lozenje nego nesto drugo, nesto za akvarijum ...
a grejanje ce da obavimo na drugi nacin i za to se pobrinuo EHEIM Jager.
Malo obidjem i "stakleni" deo tek da vidim i to. Razni akvarijumi, za svaciji ukus ...
gotove garniture za koje se pobrinuo EHEIM ...
a ima nesto i za one koji vise vole da imaju bazen u kuci nego akvarijum. Opet EHEIM a ima i od drugih.
Posto je ovo vec deseta slika red je da prekinem ovu setnju i da pogledam sta rade moje ribice