Facebook integracija dozvoljava ti da se prijavis sa facebook nalogom, znaci nije ti potrebna neka posebna registracija. Ti vec imas nalog pa ti to nista ne znaci.
Zelene alge su normalna pojava kada imas puno biljne hrane i svetla u akvarijumu a nedovoljno biljaka. To treba malo da korigujes. Te alge nisu opasne ali vise tebe nerviraju jer se ne uklapaju u tvoju zamisao. Otoxinclus -i in ne jedu jer su one dobro zalepljene za staklo ali cak i da ostruzu malo to bi bilo bas neznatno na ukupnu kolicinu algi. Pored toga i otocinclus -i idu laksim putem, zasto bi se oni mucili i strugali alge kad imaju dovoljno druge hrane?
Evo OVDE JE "RIBA" koja ce pojesti te alge za cas posla. Nabavi je i uveri se u to
Ako bas zelis nabavi Amano kozice. One su krupne i serpama nisu interesantne.
. Ove alge su koncaste i lelujaju. Zakacene su na "monte carlo" koju sam posadio u prednji deo.
Meni su interesantne i Bamboo shrimp (Atyopsis moluccensis) pogotovo ako mozes da nadjes onu crvenkastu barijantu.
Te koncaste alge si uneo sa nekom biljkom i tako zarazio akvarijum. Imam isti problem sa kucnim akvarijumom i stalno ih skupljam ali ne mogu da ih istrebim tako da na leto planiram generalni remont i zamenu svih biljaka