Što se tice parametara u akvariju tj. njhovih mjerenja, moram priznati da sam u samom startu se s time dosta zamarala (naravno, kao i svatko tko je novi u tome), ali sada, iskreno, tu i tamo (više tamo, nego tu), izmjerim reda radi, iako znam da mi ni to nije toliko potrebno, jer najbolji su tu koralji koji odmah pokažu ako nešto ne valja!
Peca, i ja sam kao i ti svako toliko mjerila parametre, i ne želim aludirati na to da je to suvišno, daleko od toga, ali koji puta (ovo je zakljucak u mojih godinicu staža s morskim), kada su tako malene promjene, bolje ih je i ne znati, i ne prckati puno po akvariju, nego jednostavno okrenuti glavu.
Možda ovo zvuci loše i glupo, ne znam, ali eto, tako ja to zadnje vrijeme cinim!
Naravno mladi akvariji koji još nisu uhvatili svoju kolotecinu, znaju skakati gore-dolje, ali mislim, Peca, da što se tice tvog akvarija nemaš razloga za brigu!
To je samo moje mišljenje...bila sam u tvojoj koži, pa znam kako je to non-stop mjeriti, kalkulirati i ostalo... :wink:
ne brini puno...loše je za ten i kosu :lol: