Sanja ne brini za komshije nemash ti toliko vode u sobi da bi mogla da ode do komshije. Meni je pre 2 godine procurio ovaj najvechi akvarium od 400 litara gde su pirane. I dok sam bio na posao iscurilo je 200 litara. Nije stiglo do komshije zato ne brini do 200 litara vode nema problema za vishe ne znam i ne bi voleo da sazanam ))))) ali zato je parket lepo nabubrio i dobio sam 2 brda u sobi pa sam morao da izvadim po neku dashcicu da bi se vratio u normalno stanje. Zato ne brini za komshije a i akvarium ne puca tek tako sam od sebe (osim sto se to dogodilo kod mene) ))))
I ne treba se shiriti po stanu dovoljno je da jedan mozda i 2 akvariuma zamenish za jedan vechi. Obichno treba druga polica pa veliki akvarium dolazi gore a 2 manja ili jedan dole.
E Sanja ti imash pirane biljojede ili one mesozdere ?
Inache da sa biljozdere pirane mozesh da chuvash i manje ribice od njih mada da nisu premali jer kao i svaka druga riba bi ih pojeli. Imao sam i biljozdere pirane koje sam chuvao sa zlatnim ribicama i nosu ih ni pomirisali nije im falio ni delich repa. Inache dok su bile male nisam znao da su to pirane biljojedi pa su te zlatne ribice bile njihova hrana. Tekom vremena pirane su porasle a i zlatne ribice sa njim. Imam i fotografije pa ako neko voli mogao bi da ih postavim na forum.
I ne treba se shiriti po stanu dovoljno je da jedan mozda i 2 akvariuma zamenish za jedan vechi. Obichno treba druga polica pa veliki akvarium dolazi gore a 2 manja ili jedan dole.
E Sanja ti imash pirane biljojede ili one mesozdere ?
Inache da sa biljozdere pirane mozesh da chuvash i manje ribice od njih mada da nisu premali jer kao i svaka druga riba bi ih pojeli. Imao sam i biljozdere pirane koje sam chuvao sa zlatnim ribicama i nosu ih ni pomirisali nije im falio ni delich repa. Inache dok su bile male nisam znao da su to pirane biljojedi pa su te zlatne ribice bile njihova hrana. Tekom vremena pirane su porasle a i zlatne ribice sa njim. Imam i fotografije pa ako neko voli mogao bi da ih postavim na forum.