Pocetnik sam nov sam i nerazumem se u akvaristiku puno.Imam aq od 300 l.Stanovnici njega su ciklidi malawi.Formirao sam ga 05.11.2006.Imam spoljni filter i dosla je njegova zamena.Posto proizvodjac nema orginal filtere za zamenu morao sam da sam pravim filter.Posto sam stari filter izvadio i bacio,napravio sam novi i to ovako:dole su 3 plasticne kuglice,onda 2 reda vate,pa onda 100 g aktivnog uglja,opet red vate i na kraju bio sundjer.Kazu da je ovo ok raspored filtera.
Od kad sam zamenio filter voda mi je postala mutna(ne prljava nego mutna).Neznam sta se desava,ribice su ok,sve normalno jedu i krecu se po aq.Voda je mutna vec mesec dana.Da je neki nedostatak bakterija,pa valjda bi se namnozile za mesec dana.Da li mi moze neko pomoci i posavetovati sta da radim dalje?
Od kad sam zamenio filter voda mi je postala mutna(ne prljava nego mutna).Neznam sta se desava,ribice su ok,sve normalno jedu i krecu se po aq.Voda je mutna vec mesec dana.Da je neki nedostatak bakterija,pa valjda bi se namnozile za mesec dana.Da li mi moze neko pomoci i posavetovati sta da radim dalje?