Mogao sam, ali nisam imao sa cim...tako da za sad ovako nek bude Znas kako lici na plastelin samo lepljiv bas...ovde sam usao u prodavnicu u trazio KD i oni mi dali Mnogo je bolje resenje od npr silikona jer se lakse razmaze po stiroduru...
Znam da je trajno ali me zanima kako se resava higijena. Ipak je to zivo bice a to znaci da se vremenom nagomilava sve i svasta. Takvi otpaci privlace i druga stvorenja kojima je to dobra podloga pa tu na kraju nastaju i gljivice. Zato i pitam kako vi teraristi resavate takve stvari.
Pa pazi kokosov treset je sam po sebi sterilan, tako da budlj i sl ne moze da se pojavi. A sto se tice otpadaka vrlo malo ih ima i to je u vidu loptice, jer ona isisa sve iz bube...
Forum i jeste za ovakve stvari da bi se resile neke dileme. Pitaj sve sto te zanima, mozes otvoriti za neka pitanja i novu temu kako bi na forumu bilo preglednije i lakse za pracenje. Dobro dosao u nase drustvo akvarista i terarista.
Podloga je u vecini slucajeva od kokosovog treseta ili zemlje, i jedna i druga su povoljne sto se tice cene. Hranu mozes da kupis ili sam da odgajas, najcesce se daje kao hrana Tenebrio molitor, Zophobas morio, Blaptica dubia i razni drugi insekti.
A onako čisto iz znatiželje. Za mene je pauk pauk a ja sam od malena lovio muve i kojekakve leptire i hranio paukove, moji ljubimci su bili Pauci krstaši. E sada da li to važi i za ove tarantule? Da li bi mogao da se oslonim na ovakav izvor hrane?
Mislim da nije strasno, izgubljeno je par postova. Sve to moze da se nadoknadi. Sad sam i ja u nekoj guzvi sa privatnim poslovima, pa kda zavrsim planiram i da obnovim neke teme i nesto novo ubacim, zapravo bice materijala jer od tih poslova je i sredjivanje radionice za izradu terarijuma i slicnih stvarcica...