Jos dodaj malo bilja (vidim da vec imas cuvarkucu Sempervivum tectorum) kako bi napravio jos prirodniji ambijent. Pokusaj da nadjes mondo grass ili neku drugu travu ...izgledace mnogo lepse.
ACO87 said:Ja ne znma sta je sa ovim mojim guserom,izgleda mi neraspolozeno.Jel mislite da je usamljen?
badboy87 said:ok, a jos kad bi mi mogao reci koja je to trava (narodni naziv) ili bar ako ima neka slika te trave, bio bih ti zahvalan. Izvini sto malo smaram ovim glupim pitanjima, ali nov sam u teraristici a voleo bih da im pruzim sto bolje uslove. :hej:
badboy87 said:Malo sam "guglao" za mondo grass i pronasao ovu slicicu. Ne razumem - ja ovu biljku imam u akvarijumu. :ebote: Jel to znaci da se ona moze gajiti i na suvom ili su mene presli i prodali mi biljku za terarijume?!
@ACO87
Kako mislis neraspolozeno? Jel nesto nije u redu s njegovim ponasanjem ili...?
Izgleda mi smoreno,ne znam,moracu sto pre da mu ulovim neku zenku.Lepo ti napreduju malisani.pozzz
ACO87 said:Sad glledam terarijum i cini mi se da sam pogresio sto sam stavio ono sitno kamenje,da stavim pesak umesto toga?:?:
Trazim,ali ne secam se kad sam zadnji put video zenku zelembaca@Fauna
Linkovi su extra! Doveli su me na razmisljanje da "mondo grass" izvadim iz aq i posadim negde u basti, mozda cak i u ovom terarijumu, jer dosta sporo napreduje od kako je imam, a kako sam mogao primetiti iz ovih tema - bolje napreduje van vode.
@ACO87
Nabavi ti jednu zenku pa da vidis kako ce da se podigne raspolozenje tvom ljubimcu! :lol: