Basket EP 2005.

Koje su vase prognoze za uspeh nase reprezentacije S.CG. na EP 2005. u kosarci?

• 2.mesto - srebrna medalja

Votes: 0 0.0%
  • 3.mesto - bronzana medalja

• od 4. do 6.mesta

• od 6. i dalje

• Total voters
    20
hmmm..
ne bih htjela da ovo ispadne lose i povuku se neke lose ideje i sl, ali...nije nama falila koncentracija jucer, nego posteni suci
-kod mene je bila cijela ekipa, svi smo gledali i u cudu ostali kako su suci sudili (mislim, oprosti, ali 45 prekrsaja da smo mi napravili a oni samo 18...mislim toga nema nigdje i to se nikome nije dogodilo-NIKADA)-razlika u slobodnim bacanjima je vrlo velika, a samom tom razlikom su oni pobjedili, sve sto su mogli/trebali spanjolicima dosuditi u nasu (hrvatsku) korist-NISU, a obrnuto...mislim da je suvisno i komentirati

to se mene tice nai momci su igrali poteno, dobro i korektno i da su suci bili poteni i korektni bili bi sada u polufinalu.

degutantno..prva tekma koju sam gledao nakon puno vremena jer mi se zgadila suda?ka sranja u EU koarci i zadnja koju ?u gledat u eu ligi...
ina?e, cijela pri?a mi je dobila i malo ja?i smisao (iako sam odma znao da je neka lova u igri) kad sam danas ?uo da je sljede?e prvenstvo u panjolskoj i da su jednostavno morali i? dalje radi ekonomske ra?unice..plus panjolci imaju najvie birokracije u FIBAeurope...
mislim- ?emu uop?e igrat,,nek odrede prelazne prvake , svake
godine oni koji najvie uplate i zdravo ?aci...
fuj
blud i razvrat
nikad vie gledat to

Veceras se zavrsi Eurobasket 2005 u Beogradu i dobijen je novi Evropski sampion, a to je reprezentacija Grcke. :D

Nemci su prosli do finala ali su u finalu pregazeni od grka,sto su mnogi i ocekivali. Francuzi su najprijatnije iznenadili koji su u borbi za trece mesto razbili naduvane Spance.:wink:

Eto , zavrsi se sve to a mi sada treba da cekao od FIBA pozivnicu za Svetsko prvenstvo u Japanu 2006. Mozda i ne bi trebali da dobijemo jer sve od Olimpijade pa do ovoga Eurobasketa , nismo zasluzili da nam se smiluje FIBA. :x