Bobane .. sto se tice tehnickog obrazovanja ovde .. stvari se pogorsavaju ,,
ljudi sve vise zanemaruju osnove .. preskacu ih .. pixel b kb mb gb tb .. spansko selo.
Da Dr. Coa otvori i snimi slike u paintu ustedeo bi oko 400 kb ucitavanja na indexu ..
al sta ces .. o nekoj obradi fotki i uklapanju u dizajn sajta nema ni reci.
Doduse nije dizajn to sto ce prodati neko akvaristicko dobro ali moze omesti posetioca
u zapazanju izmena .. kao sto je ona informacija nalepljena na postojecu aliku Apis II apis IV .. bla .. bla ..
Zabranio registraciju pa ni mi potencijalni, redovni kupci nemoz da se zalimo tamo .. )
(zasto mi l240 izgubio tufne i sl ..
)
Al dobro, svaki pocetak je malo nespretan, bice bolje.
Moram i komsiju Fantoma da kritikujem, ni on nije najbolje shvatio moć digitalne komunikaciju međ hobistima iako je distributer strane firme ..
bilteni .. prezentacije .. info o novim kolicinama .. i sve ono sto moze
dati informaciju ili zainteresovati potencijalnog kupca.
poenta je sto je to u elektronskom oblimu DZABE .. sta bi bilo da mora da se stampa ..
Eto bas me interesuje da li je prodaja kucnih ljubimaca i opreme na NZ koncipirana na modelu
dodji pa uzmi sta ima ili se na neki nacin ljudi informisu o novim proizvodima. Da li postoji neka baza kupaca koji se
povremeno obavestavaju o novinama .. pogodnostima i sl .. ??
Al da ja nebi puno ovde :sorry: .. cekajte samo da dobijem 7 na loto'u i mozete komotno da zatvorite radnje ..
:ziveli: