Pribliava se leto i sezona mresta Tanichthys albonubes - White cloud mountain minnow je na pomolu. Temperatura vode je porasla i u plicim delovima mrestilita mujaci zauzimaju svoju teritoriju gde svojim plesom privlace enke. Aktivnost je ocita i sada je pitanje dana kada cu ugledati mlade wcm.
Mrestilite je poprimilo sasvim drugi izgled i lokvanji su u punom cvetu.
ta drugo da kaem nego da su dar prirode.
Malo sam zavirio i u svet wcm-a da vidim kako je tamo. Uz obilatu pomoc dafnije koja je privukla wcm-e uspeo sam da nacinim par snimaka tog wcm sveta. Naalost slike su dosta mutne jer sam slikao na slepo a usput sam malo i zamutio vodu. Ipak se neto vidi
Eto nadam se najboljem i kada mladi ugledaju svetlost dana slikacu i njih. Do tada mi ostaje da samo budem strpljiv i da obilato dodajem dafniju u mrestilite.
Mrestilite je poprimilo sasvim drugi izgled i lokvanji su u punom cvetu.
ta drugo da kaem nego da su dar prirode.
Malo sam zavirio i u svet wcm-a da vidim kako je tamo. Uz obilatu pomoc dafnije koja je privukla wcm-e uspeo sam da nacinim par snimaka tog wcm sveta. Naalost slike su dosta mutne jer sam slikao na slepo a usput sam malo i zamutio vodu. Ipak se neto vidi
Eto nadam se najboljem i kada mladi ugledaju svetlost dana slikacu i njih. Do tada mi ostaje da samo budem strpljiv i da obilato dodajem dafniju u mrestilite.