Narednih dana morate paziti da ne otvarate mail pod nazivom invitation, bez obzira ko vam to alje. To je virus koji otvara olimpijsku baklju, koja izgori hard disk na PC. Ovaj virus dolazice od osobe koje imate u adresaru, zato morate ovaj mail poslati to vie, jer bolje je dobiti ovaj mail 25 puta, nego dobit virus i otvoriti ga. Ako dobijete mail sa imenom invitation ne otvarajte ga nego odmah iskljucite PC. To je najopasniji virus objavljen na CNN, klasificiran od Microsofta kao virus najrazorniji ikad postojeci. Ovaj virus otkriven je juce posle podne od MCAfee te za taj virus jo nema odbrane.Ovaj virus unitava najjednostavnije sektor Zero tvrdog diska, gde je vitalna informacija skrivena.
Ovakvu informaciju dobio sam juce od svog provajdera, tako da zelim i vas da upozorim na mogucu opasnost kako se ovo ne bi desilo bas vama. Mozda vec i znate ,mozda su takodje vasi provajderi poslali slicna upozorenja ali ne skodi i ovde upozoriti.
PS. ovu temu sam premestio iz foruma objave mislim da je bolje ovde da stoji....Fauna