hvala...kupicu joj to ovih dana...ali sam mislio jos 2 kornjace isto,sta mislis? koliko im treba da porastu?Za neonku neznam. Ona tipa stedljive sijalice kosta 2100.00 din. Evo ti link
http://www.svezakucneljubimce.com/proizvod/891/sera-reptil-desert-compact-10-20-w-32022.html
Zahvaljujem na odgovoru...Ja je imam tek nedelju dana i jos je mala.jel smem vec slobodno da joj dajem gliste i piletinu,ili?sitne ribice,kao crvemperke,pa da ih seckam,ili?koje gliste?obicne?Samo hranjenje racicima nije dovoljno. Valjalo bi da joj das ribu, neku glistu, a moze caki i piletina povremeno. Ako mozes nabavi sitne ribice koje ce ona pojesti sa sve kostima. Kod mog drugara u jezercetu odrasle kornjace radom uzimaju i grozdje, tresnje i razno drugo voce.
pise samo vita kombi kapi,to uputstvo i broj telefona,to je sve...kupicu danas te kapi,sto si mi rekao,hvala...Pogresno sam te razumeo, to je od kapi koje su uljni rastvor. Fauna ti je lepo napisao da je glupost stavljati kapi u vodu, a pogotovo kornjaci na glavu. Da li te kapi imaju neki naziv, koja je firma u pitanju ili su nesto smuckano u sopstvenoj reziji? Ako neznas sta je to ja ne bih stavljao, kupio bih u apoteci AD kapi koje se daju bebama po mogucnosti vodeni rastvor da se nebi stvarale te masne fleke. Ako ti te fleke smetaju uzmi list hartije velicine povrsine akvarijuma, stavi ga na vodu i uhvati jednu stranu i povuci napolje. Na ovaj nacin pokupices najveci deo tih masnih fleka.