Toni
-u 220l mozes sloziti vrlo solidan i lijepo namjesten akvarij, ali ne bih ti preporucila dva tanga unutra, mozes komotno jednog staviti i to ce mu biti dostatno, ali za dva, ako ne planiras napraviti ve?i, radije nemoj
-stvar s ivim kamenjem, neki ?e ti re?i da stavi 20-30 kg ivog kamenja, ja ?u ti re?i da moe imati i 15-20-sve je stvar oko ukusa kako eli srediti akvarij. ivo kamenje nemoj zaobi?i i kupi ga, nemoj misliti da ?e neko drugo kamenje nekim ?udom u moru "oivit"...ho?e ali ne u vremenu koje je tebi potrebno, jer ivo kamenje je filtracija
-sada oko filtracije-tu su raznorazna miljenja i ja ti ne elim niti jedan sistem preporu?iti, tu odluku ostavljam prvenstveno onome tko radi akvarij, ali to god u?inio, filtraciju napravi kvalitetnu i solidnu, jer ako ti ona nije u redu, onda nita ne?e biti kako se spada
-svijetlo, isto tako ima vie vrsta svijetla i sada sve zavisi o tome to moe kupiti, nabaviti i koliko para ima za utroiti u to, ali ako eli imati koralje-ja?e svijetlo je vie nego potrebno
treba ti naravno i protok tj struja vode u akvariju, ona se moe korigirati i nadopunjavati tokom vremena kao i svijetlo, to ide dalje i uzima zahtjevnije organizme, to ?e ti trebati bolje strujanje vode i ja?e svijetlo
-eto toliko iz prve ruke, a ti samo pucaj s pitanjima i lagano polagano pa ne?e pogrijeiti
-morska akvaristika trenira ivce :wink: