Mislim da je sa ovim slikama sve receno ali ako neko zeli da pita u vezi nekih sitnijih detalja koji su mozda nejasni ili zeli neku kritiku da napise ....tu sam ....prihavatam sve.
Moje misljnje je , da ovakav terarijum moze naci siroku primenu u teraristici , od nekih vrsta gustera koje mozemo stalno drzati u njemu, pa do privremnih resenja kao na primer kada su u pitanju mlade zmije ili mlade iguane ali da se ogradim, to moze biti samo privremeno resenje .
Naravno , ovde jos treba dodati i uraditi haubu, tj. kutiju gde cemo postaviti adektvatno svetlo u zavisnosti od zahteva terarijumske zivotinje koje zelimo drzati.
Ono sto sam prvo primetio, obzirom na polozaj ventilacije, da je promaja u ovom terarijumu zagarantovana! Zamisli sad da se iguani ukoci vrat zbog toga, ili nekom skochimishu
Poznavaoci teraristike, a i nepoznavaoci uz malo mozganja, primetice koliko se ne shalim sa ovom opaskom! :fauna:
Sada sam ovaj terarijum dekorisao sa onim s'cim sam raspolagao. Mislim da nije lose i da moze proci ovakav dekor , naravno do sledece prilike kada budem imao pravih elemenata za dekorisanje unutrasnjeg dela .