Ovako, pronašao sam ovaj forum preko googla, i imam samo reči hvale za ideju i veoma dobra objašnjenja od strane pojedinaca (pre svega mislim na Faunu RESPECT!)....
Ono što mene zanima je ako ima neko link na kojem se nalazi katalog za download u kojem su prikazani terarijumi, bio bih vam veoma zahvalan..... Googlam i googlam i ne mogu nikako da ubodem ono sto hocu :twisted: Celo vreme mi izbacuje terarijume za biljke.......
Od neki dan sam cest gost i mnooogo cu da vam dosadjujem
Stay the best :ziveli:
Pozdrav 3maj
Ne znam kako da ti pomognem,a i ne razumem pitanje dobro Jel trazis slike nekih terarijuma?tj kako su uredjeni?reci konkretno za koju zivotninju te zanima i nadam se da mozemo da ti pomognemo
hehe jbg nisam znao kako da se izrazim drugačije, pokusacu ponovo :lol:
Trazim kataloge terarijuma, naravno sa sličicama, jer mi trebaju ideje za pravljenje terarijuma, (već sam sve poskidao sto je se moglo naći ovde )...
Trebaju mi terarijumi za mišiće (jer se bavim uzgojom japanskih minijaturnih miševa plesača (mus musculus molossinus)), a trebaju mi i za tarantule, jer kupujem krajem jula tarantulice (jos nisam odlucio koje).....
I kad sam vec postavio temu da pitam sta koristite za podlogu kod tarantula i gde to mogu naci u NS-u? Nisam iz NS-a, iz Republike Srpske sam, ali ponekad navratim do NS-a.....