Evo kao sto sam i obecala donosim vam goooomilu slika sa sajma.
Opet kao sto rekoh nisma nikakav fotograf ali potrudila sma e.
Svega jedno mesto nisam mogla slikati jer prodavac nije dozvolio a akako sam ja bila fina i svakoga pitala za fotografisanje ,nekolicina njih mi je i sama otvarala kutije i terarijume da fotografisem i eto ziva steta sto nisam malo bolja sa tom tehnikom pa da vam doprinesem ovde sa malo boljim fotografijama.
no to vam je sto vam je .
Ja sma kao probrala neke ,medjutim dosta njih su mutne iz dva razloga
prvo vecina recimo pauka su se nalazili u kutijama mlecne(zamucene )plastike a drugo vecinu am slikala bez blica a moj aparat bas nije dobar tada.
no pogledajte sami i procenite.
Kao sto cete na slikama videti sajam je bio izuzetno posecen.
Moglo se kupiti svasta nesto od 1€ do par hiljada€
Bilo je gomila tezgi sa biljem i dekorativnim materijalima,kao i mnogim vrstama hrane ,opreme itd a mnogo puta vise sa teraristickim ljubimcima
evo ja postavljam konacno kako je sve to izgledalo danas pre podne.
KLIK NA SLIKU ZA VECI FORMAT
Opet kao sto rekoh nisma nikakav fotograf ali potrudila sma e.
Svega jedno mesto nisam mogla slikati jer prodavac nije dozvolio a akako sam ja bila fina i svakoga pitala za fotografisanje ,nekolicina njih mi je i sama otvarala kutije i terarijume da fotografisem i eto ziva steta sto nisam malo bolja sa tom tehnikom pa da vam doprinesem ovde sa malo boljim fotografijama.
no to vam je sto vam je .
Ja sma kao probrala neke ,medjutim dosta njih su mutne iz dva razloga
prvo vecina recimo pauka su se nalazili u kutijama mlecne(zamucene )plastike a drugo vecinu am slikala bez blica a moj aparat bas nije dobar tada.
no pogledajte sami i procenite.
Kao sto cete na slikama videti sajam je bio izuzetno posecen.
Moglo se kupiti svasta nesto od 1€ do par hiljada€
Bilo je gomila tezgi sa biljem i dekorativnim materijalima,kao i mnogim vrstama hrane ,opreme itd a mnogo puta vise sa teraristickim ljubimcima
evo ja postavljam konacno kako je sve to izgledalo danas pre podne.
KLIK NA SLIKU ZA VECI FORMAT