ne baksuziraj svitac dosta je bilo grckih sapunica:rofl2:,Jel su ova jata za onaj od 210l Paleoglodit-u,koji mi se inace jako svidja.Daj i neke slike.
Jeste Kojoti ta su jata za taj aq. a koze sa gupikama u malom. Sad sto se tice te misterije oko bolesti izvodim sledeci zakljucak: Sumnjiva botia ima to jako dugo s obzirom da je zaostala znacajno u rastu. Da je to nesto tako zarazno sve bi to vec imale. Mozda gresim ali verujem da je pitanje i osobnog imuniteta svake jedinke.Uostalom niko nezna da mi kaze.
Kojoti pljucni i ti malo.
Slike mi konstantno lose ispadaju i ne znam kako da to popravim od dosadasnjih silnih bolnickih zadataka:twisted:.Mozda mi je aparat zaostao. Nema ostrinu cak i kod staticnih objekata na blizinu ili ja pojma nemam. Mozda da snimim video pa na YouTube mada nikad nisam uploadovao te neznam da li je to komplikovano.
U medjuvremenu posadjen biljni aq. 100 lit trenutno bez riba i kupujem CO2 bocu sa ventilom i difuzorom ali bez pH-regulatora. Trenutno radi kvasac i neke biljke su podivljele (HC, HM) ali i neke alge na nekim mestima (zaboravljao sam svetlo upaljeno dugo:cabombe itd) , dok je omiljeni Eleocharis parvula statichan za sada. Sredicu ja to.
Sad mi se jako svidja ovo grupisanje i zivina u jatima u 210l.
Onaj guppy-aq. od 35 l je ispao ko bombona a od njega sam najmanje ocekivao.Sad kad bih birao opredelio bih se za vise manjih aq. Shisanje radi i biljke koje su bile zatrpane sa HM kao na pr. , jedna misteriozna travica,najverovatnije
Littorella uniflora , brasiliensis , i tennelus su izvucene iz mraka i presadjene potpuno zdrave i cak su se sirile pod tim zbunom.Alge nula. U planu je i taj od 15 lit po mogucstvu bez mnogo techa pa cak i bez filtera.
Eto tako je glo
dalno stanje:mrgreen:
Izvinite dobio sam logodiareju ("govor-proliv" na grckom :mrgreen
od svega ovoga. Pu pu pu...