Pozdrav svima!
Citam vec duze vreme korisne savete koje besplatno delite....
Imam samo reci hvale.Sajt je vise nego koristan!
Akvarijum imam neke dve nedelje i verovatno se i pored stvari potkrala koja greska...
Izvinjavam se ako nije pravo mesto gde treba da postavim pitanje ali treba mi jedan uopsten savet tako da neznam ni gde bih inace postavio pitanje.
Akvarijum sam kupio u jednoj od pominjanih radnji na sajtu...
Dimenzije su 50*30*35 (to je nekih 45-50 l ako se ne varam).
Prva dva dana je ubacena podloga pa bilje i potom ribice (bez ribica je dakle dva dana radila pumpa i grejac)
Zanima me da li sam izmesao "babe i zabe" kada su ribe u pitanju!?
U akvarijumu su trenutno (oprostite ako nesto napisem pogresno)
2 black moly
2 gupy
2 balon moly
2 pande
1 cistac stakla(mislim da je oto ali nisam siguran)
2 Kolise
1 barbu tetra
1 zeleni barbus
Drugo pitanje je vezano za male gupy
2 dan mi se zenka omrestila i bilo je 13 malih gupy-ja.Nisam ih odvajao jer nisam imao gde tako da su ostavljene na milost i nemilost u istom akvarijumu.
Niko ih nije dirao do juce (znaci skoro dve nedelje su pregurale bez problema).Jutros je broj malih smanjen na 8 a sad ih ima samo 2 ili 3...
Da li je moguce da su ih barbusi poklopali posto su bile na broju do juce ili tacnije dok barbusi nisu stigli?
Inace barbusi su dosta mali pa prosto ne mogu da verujem da su oni krivci iako sve upucuje na to!
Inace po prodavcu sve moze da ide sa svim i kad sam ga pitao da li ce ih neke od ribica jesti rekao mi je da su sad vec dovoljno veliki i da sto je pojedeno pojedeno je...
Hvala i jos jednom izvinjenje ako tema nije na dobrom mestu!
Pozdrav!
Citam vec duze vreme korisne savete koje besplatno delite....
Imam samo reci hvale.Sajt je vise nego koristan!
Akvarijum imam neke dve nedelje i verovatno se i pored stvari potkrala koja greska...
Izvinjavam se ako nije pravo mesto gde treba da postavim pitanje ali treba mi jedan uopsten savet tako da neznam ni gde bih inace postavio pitanje.
Akvarijum sam kupio u jednoj od pominjanih radnji na sajtu...
Dimenzije su 50*30*35 (to je nekih 45-50 l ako se ne varam).
Prva dva dana je ubacena podloga pa bilje i potom ribice (bez ribica je dakle dva dana radila pumpa i grejac)
Zanima me da li sam izmesao "babe i zabe" kada su ribe u pitanju!?
U akvarijumu su trenutno (oprostite ako nesto napisem pogresno)
2 black moly
2 gupy
2 balon moly
2 pande
1 cistac stakla(mislim da je oto ali nisam siguran)
2 Kolise
1 barbu tetra
1 zeleni barbus
Drugo pitanje je vezano za male gupy
2 dan mi se zenka omrestila i bilo je 13 malih gupy-ja.Nisam ih odvajao jer nisam imao gde tako da su ostavljene na milost i nemilost u istom akvarijumu.
Niko ih nije dirao do juce (znaci skoro dve nedelje su pregurale bez problema).Jutros je broj malih smanjen na 8 a sad ih ima samo 2 ili 3...
Da li je moguce da su ih barbusi poklopali posto su bile na broju do juce ili tacnije dok barbusi nisu stigli?
Inace barbusi su dosta mali pa prosto ne mogu da verujem da su oni krivci iako sve upucuje na to!
Inace po prodavcu sve moze da ide sa svim i kad sam ga pitao da li ce ih neke od ribica jesti rekao mi je da su sad vec dovoljno veliki i da sto je pojedeno pojedeno je...
Hvala i jos jednom izvinjenje ako tema nije na dobrom mestu!
Pozdrav!