akv je samogradnja, kompletno od eljezne stalae obu?ene u rigips, ormari?i i poklopac jelovina 2 cm, lakirana mat bezbojnim lakom. staklo je 10mm. dim akv su 130x30x42 unutra je oko 12 vrsta bilja da ne nabrajam. slike su od prije mjesec dana, a sadanji postav: 4 ancistrusa, 12 albino corrydoras aneus, 6 apistogramma nijjseni, 20 hasemania nana, 9 paracherodon innesi, 2 botia morleti i moda par kozica(koje su preivjele u trenutnom postavu)trebao je biti amazona, ali morao sam staviti i botie jer mi se desio mali problem sa puevima(bilje :twisted: ), ali situacija se konsolidirala ve? nakon 2 tjedna, tako da pred boi? botie idu van. planiram jo staviti desetak kom plavog neona. akvarij kona?ni setup bi definirao kao amazonu sa jakim jatom corrya, 2 jata nane +neon te 2 para ili 6 apistrogamma nijjseni. smatram da taj setup odrava akvarij aktivnim, te da jako jato corrya doprinosi boljem ?i?enju dna, a grge?i ?e si prona?i mjesto, to ve? primje?ujemodlu?io sam se na 2 jata tetri jer mi je prvobitni plavi neon boi pasivan, jatile su se za 5, ali slabo pokretne. kad sam stavio 20 nana, neonke su aktivnije, jatnije, a nane su se podijelile u 2 tabora. crvenkasti mujaci dre ljevi srednji sloj vode, a ukastosrebrnkaste enke desni.aktivnosti doprinose izleti nana u drugi kraj i prekrasna naganjanja mujaka sa enkama... :lol: