Pozz...Zovem se Nemanja... 97 sam godiste Akvaristikom se bavim tacno godinu dana Od akvarijuma tu su jedan 40l i jedan od 10l koji ce naseliti kozice....U planu je jos jedan 80l
Dobro nam dosao Nemanja i bez brige za akvaristicki staz, on sada ide pa ide. Vrlo brzo ces da kazes da se akvaristikom bavis deset godina
Sada malo napisi sta ti imas u tim akvarijumima, tek da znamo sta i kako radis a nadam se da ces ovaj od 80 l uskoro da uselis ali ipak bez zurbe sa time
Akvarijum 40l duzine 50cm visine 29cm i sirine 28cm....Stanovnici...2 skalara (Mada planiram da menjam sa bratom za neke sitnije ribe ne bih da ih mucim u 40l ) 8 gupija...1 platika 3 corydorasa i 1 ancistrus.... I Ramshorn puzevi... Od Bilja su tu Ceratophyllum submersum i Sirokolisni limun...ne znam latinski naziv.... Mali akvarijum od 10l je pre sluzio kao mresni...moze i sad posluzi nekad...al u njega planiram da stavim kozice...
Uhh pa to je dosta riba u ne bas puno vode. Ipak pozuri sa tih 80 l, to bi bilaa bolja opcija za te ribe. I naravno, skalari nisu bas ribe koje treba mesati sa guppy mada moze kao sto vidis i sam.
Moj novi izum Hranim ribe sa hranom za Macke Frisky hrana Jedu ko nenormalne Tj ja im dajem samo tu briketiranu govedinu odatle Mada i nije neki izum al ajd