Preko stiropora nema nista osim ona (valjda se zove MAT boja) farba za kola (imas ih u raznim bojama) , koristi se zato sto ne ispusta boju(to kad je u vodi jer se koristi takva pozadina i za akvarijume) i ne nagriza stiropor.To mi je pricao jedan lik koji je pravio te pozadine ali ih vise nepravi Ako nije ovako napravljena Fauna ispravi me
A nikad necu umeti da napravim pozadinu za terarijum prokleti! Suvise je komplikovano! Jednostavno nemam ideja :\ A toliko sam zeleo da obradujem svoju gekonku! Lepo odradjen posao!
Idi na youtube i pogledaj klipove...ukucaj FAKE ROCK,ima bas zanimljivih stvari...ja sam poceo da radim pozadinu za moju gekonku i trebalo bi da zavrsim ovih dana...postavljam slike cim zavrsim
Aj sad cu bas da pogledam nesto! Elem da ne zna mozda neko kako u bg-u da nabavim zive cvrcke i tenebrije i ostalu hranu za gekone? Zaista imam problema oko toga! pozz
Da ne zna mozda neko razlog zasto mi se ne pojavljuje Profile Picture? Elem i ja treba da pocmem da pravim terarijum od prvog tamo kad primim platu! Imam tu jednu gekonku i planiram da joj napravim palatu od 80x40x40! Pokusacu da napravim nesto pola staklo pola drvo! Crtao sam neke planove al me cale odma hejtovao kako to ne moze! IMA DA MOZE! Uzeo bih joj i jednu drugaricu al o tom potom! Jos sam u zabuni oko pozadine al valjda cu se snaci nekako... pozzz