Evo nakon dugog niza godina pauze ponovo pravim akvarijum. Naime kupljeno je sve, staklo stize za dan dva lepim za vikend nadam se i punim vodom pocetkom naredne sedmice. Mojoj sreci nikad kraja ljubimac ima 180 l (90 x 45 x 45 cm) i spoljasnji filter koji sam ja nabudjio od 45 l. Bice oko 120 w fluo cevi i stedljivih sijalica. Smislio podlogu napravio mineralne preparate za uzgoj bilja (bavim se u zivotu hemijom) pa sada molim dobre ljude da mi pomognu idejama oko biljaka za taj akvarijum kao i ribica. Prihvatam bilo kakave ideje moja je bila da naselim jedno 6 skalara 20-tak kralejvskih neonki jato 5-6 panda koridorisa 4-5 aimonera 3 plehostomusa 1 kuli kuli da bude ljubimac. Zanima me moze li i koja botija ili ne i ima li neko drugi predlog za izbor ribica. MOlIM ako neko cisti akvarijum i zeli da se resi nekog viska trave sa zadovoljstvom bi primio poklon a mozemo se dogovoriti i o zameni. E da jako mi je vazno da biljke u akvarijumo budu extra (planiram u blizoj buducnosti i generator CO2 da stavim). Unapred sam zahvalan svim ljudima na pomoci