Oprosti Jasenka ali laprda vjerojatno uvrijedena to sam kritizirao tvoje znanje...
Iz tvog posta bilo mi je evidentno da nisi upucena u ribe dna i napisala si osnovnu i glavnu zabunu kod vecine akvarista - a to je da si usporedila corydorca sa cistacima...
Uglavnom prozvao sam te jer si TI napisala post, a ja nemam nikavih problema sa nikime...
Takoder smatram totalno nepotrebnim i nefer editiranje mog posta jer uopce nije bilo namjenjeno vrijedanju ljudi, a kamoli Jasenke, ali ona se unutra nala uvrijedena.
Bilo bi moda bolje da se oobrie cijeli moj post.
A to se ovog djela tice:
Ajde ohladi, momak i ubuduce dobro procitaj to sam napisala a vjerojatno si pametan, pa ne treba sve doslovno prevoditi, jer da ja tako razmiljam kao ti, mogla sam komotno rec
"Ljudi grijee kada imaju samo jednog soma u akvariju, pa tako ljudi poput Stine jednostavno grijee jer to su ribe jatice, a jedan se ne dri u akvariju"...to sam mogla na tvoj post napisati, no nisam
Nemoj to ni usporedivati sa mojim postom jer ja sam se trudio svojim postom educirati akvariste, a ti jedino uvrijedena eli uvrijediti mene nekakvim provokacijama.
S obzirom da ja imam od svake vrste preko 4 komada, smatram ovo dapace smjenom izjavom koju si mogla napisati ali narafski...nisi...
:wink: