U svakom slucaju, mi koji si ne moemo priutiti skuplje stvari i bolje, radimo na principu home made, koji je recimo skoro cijeli moj akvarij. Kupila sam samo staklo i jedan filter, od kojeg sada koristim pumpicu, dok je druga pumpica kupljena jo prije 1990, i trebala je sluiti kao mali vodoskok u vrtu u malom bazenu za zlatne, ali taj plan nikada nije roveden iz puno razloga, a najbitniji je taj da sam se odselila od svojih u Karlovcu u Zagreb, pa nije vie nikog bilo kome je do toga stalo. Nego da se vratim dalje na temu, uz ovaj najnoviji filter u akvariju sam imala jo jedan, nutarnji isto home made, te je filter ispod DBS ist kucne izrade, pa je poklopac kucne izrade, pijesak i kamenje, kozice, rakovi, zvijezde, puevi, raznorazne anemone (vlasulje i moruzgve), sve je to izronjeno iz mjesta gdje imam vikendicu, tako da je mene cijeli akvarij doao dosta jeftino, puno, puno jeftinije nego da je to sve kupljeno! Tako, da tko eli morski, uz malo truda i domiljatosti moe ga imati i za dosta male pare. Priznajem jedino da mi je osim domiljatosti trebalo i dosta srece, jer je to na kraju krajeva sve dobro profunkcioniralo i nisam imala nekih gubitaka.