proslo je vec vie od 6 mjeseci kako sam jaja n.rachovii-a stavio na inkubaciju u treset, ne mogu bas reci da su uvjeti otpocetka bili najbolji, al sta je tu je, primjetio sam nekoliko jaja sa vec razvijenim ocima i sad bi presao na drugu fazu - "mokru inkubaciju". sad me nadalje zanimaju vasa iskustva, i to sve sto znate - voda, temp., sol, svjetlo,moguci dodatci za sto bolju valivost i prezivljevanje mladih. da li ste imali pojavu oodiniuma i kako je sprijeciti(navodno malo soli, ali koliko?), jel se mogu hranit mikrocrvima u pocetku, jesu osjetljivi na "prljavu" vodu?
U pocetku je bilo 50ak jaja, mislim da ce ih se malo izvalit pa bi zelio podici sto vise riba zato ne stedite tipkovnicu
ps. vec sam prije nesto petljao s kilijima i nije bilo problema (malo truda, cesmovaca obicna, hrana-daj sta das), ovo mi je prvi susret s notoima bez mogucnosti popravnog ispita pa sam malko nervozan
U pocetku je bilo 50ak jaja, mislim da ce ih se malo izvalit pa bi zelio podici sto vise riba zato ne stedite tipkovnicu
ps. vec sam prije nesto petljao s kilijima i nije bilo problema (malo truda, cesmovaca obicna, hrana-daj sta das), ovo mi je prvi susret s notoima bez mogucnosti popravnog ispita pa sam malko nervozan