Nabasam ti ja tako na primamljivu ponudu na nekom sajtu gde kaze zenska:
Hitno prodajem L. carleus, treba joj da oslobodi akvarijum bla, bla,bla...
1000 dinara 25 komada!!!
Ja hitro odreagujem, prihvatim ponudu i dogovorim se sa prodavcem da danas izvrsimo transakciju.
Spakuje ona meni ribe na autobus i ja cekam... stize bus i u njemu kesa, u kesi flasa(5l) u flasi ribe...
Sve to mozda ne bi bilo cudno da u flasi nije bilo 6 mrtvih ribica.
Ljudi salju ribu preko okeana danima, jadne diskuse u 3cm vode da im pokrije skrge pa dodju zive.
Vrsac-Pancevo nije preko okeana da putuje riba danima vec 2 sata i koji minut preko.
Gledam ja u flasu i ne verujem... crvene granulice tetra diskusa ili slicno?
Spakovala zenska ribama lanc paket da im se nadje na dugom putovanju.
Da li to moze da bude uzrok pogibije ili sto nije flasa umotana u malo novina kao izolator
ili 25 riba 3-4-5cm u 2l bez kiseonika, ostaje misterija.
Skresem ja jednu oporu poruku cisto da joj dam do znanja da sam ljut i da joj skrenem paznju na
napravljene greske jer ima u planu da se dalje bavi prodajom riba.
Odgovara ona meni: Kada sam spakovala, riba je bila ziva i zdrava. Iznenadjena sam tvojom reakcijom. Bolje dzaba da sam tiposlala...
Casni Sude, da li sam ja nesto zgresio u ovoj situaciji i da li treba da me bude sram sto sam za svoj
novac, koliko god to bilo, odreagovao ovako kako jesam.
Hitno prodajem L. carleus, treba joj da oslobodi akvarijum bla, bla,bla...
1000 dinara 25 komada!!!
Ja hitro odreagujem, prihvatim ponudu i dogovorim se sa prodavcem da danas izvrsimo transakciju.
Spakuje ona meni ribe na autobus i ja cekam... stize bus i u njemu kesa, u kesi flasa(5l) u flasi ribe...
Sve to mozda ne bi bilo cudno da u flasi nije bilo 6 mrtvih ribica.
Ljudi salju ribu preko okeana danima, jadne diskuse u 3cm vode da im pokrije skrge pa dodju zive.
Vrsac-Pancevo nije preko okeana da putuje riba danima vec 2 sata i koji minut preko.
Gledam ja u flasu i ne verujem... crvene granulice tetra diskusa ili slicno?
Spakovala zenska ribama lanc paket da im se nadje na dugom putovanju.
Da li to moze da bude uzrok pogibije ili sto nije flasa umotana u malo novina kao izolator
ili 25 riba 3-4-5cm u 2l bez kiseonika, ostaje misterija.
Skresem ja jednu oporu poruku cisto da joj dam do znanja da sam ljut i da joj skrenem paznju na
napravljene greske jer ima u planu da se dalje bavi prodajom riba.
Odgovara ona meni: Kada sam spakovala, riba je bila ziva i zdrava. Iznenadjena sam tvojom reakcijom. Bolje dzaba da sam tiposlala...
Casni Sude, da li sam ja nesto zgresio u ovoj situaciji i da li treba da me bude sram sto sam za svoj
novac, koliko god to bilo, odreagovao ovako kako jesam.