Veliki pozdrav svima u akvaristici. Imam jedan problem za koji ne znam resenje pa rekoh da se posavetujem sa vama iskusnijim. Ovako, pre nekoliko dana mi je uginula jedna ribica i to tek tako iz cista mira barem ja sam tako video. Posle nekoliko dana mi je opet uginula jos jedna (ja mislim da je Ksifo rubin) i posle dva dana mi je uginuo cistac mali beli ja ne znam kako se zove ta vrsta i jedan borac. I sad na kraju tj. juce i danas, za sta mi je najvise krivo, uginuo mi je Skalar kog imam od prvi dan a isti takav evo ga jos uvek se muci.
Sto se tice simptoma kod nijedneribe nisam nista primetio, nista nobicno, samo ih nadjem mrtve. Kod skalara sam video da nije bio veseo samo je uctao da tako kazem odjednom i posle par sati je padao na dno i ugino. Kod drugog je slicno bilo samo sto on nije pao na dno ali su njega druge ribice kljuckale pa sam ga odvojio u zasebno mrezicu gde se i dalje muci i tu lezi na dno okrenut na stranui samo dise i pomalo se pomeri.Molim vas za neku pomoc?
Sto se tice simptoma kod nijedneribe nisam nista primetio, nista nobicno, samo ih nadjem mrtve. Kod skalara sam video da nije bio veseo samo je uctao da tako kazem odjednom i posle par sati je padao na dno i ugino. Kod drugog je slicno bilo samo sto on nije pao na dno ali su njega druge ribice kljuckale pa sam ga odvojio u zasebno mrezicu gde se i dalje muci i tu lezi na dno okrenut na stranui samo dise i pomalo se pomeri.Molim vas za neku pomoc?