zdravo svima, zelio bi pitati kako se razmnozava anubis nana
J jt002 New Member 31 Mart 2004 11 0 1 skopje 31 Mart 2004 #1 zdravo svima, zelio bi pitati kako se razmnozava anubis nana
N Neven Member 26 Februar 2004 159 0 16 Sarajevo 31 Mart 2004 #2 Ja cu se sada mozda provaliti Ja licno ne razmnozavam nikakve biljke i nemam pojma o njima. Prema nekom mom misljenju kao i cvijece iskiness pelcer zasadis i pusti korjen.Ako je tako to ce biti malo teze za nanu jer bar koliko ja znam nana veoma sporo raste. jesam li u pravu :?
Ja cu se sada mozda provaliti Ja licno ne razmnozavam nikakve biljke i nemam pojma o njima. Prema nekom mom misljenju kao i cvijece iskiness pelcer zasadis i pusti korjen.Ako je tako to ce biti malo teze za nanu jer bar koliko ja znam nana veoma sporo raste. jesam li u pravu :?
V Vedran Member 10 Mart 2004 41 0 6 Zagreb www.akvarij.net 31 Mart 2004 #3 jt002 said: zdravo svima, zelio bi pitati kako se razmnozava anubis nana Click to expand... cekaš i cekaš i cekaš i cekaš... :wink: možeš probati sa rezanjem na pola, nakon cega se zna podijelit , tj. sa svake strane rizoma krenu nove biljcice.. -ako hoceš ubrzat rast najbolje ga je držati u paludariju, korijenje u vodi listovi a suhom i visoka vlažnost zraka
jt002 said: zdravo svima, zelio bi pitati kako se razmnozava anubis nana Click to expand... cekaš i cekaš i cekaš i cekaš... :wink: možeš probati sa rezanjem na pola, nakon cega se zna podijelit , tj. sa svake strane rizoma krenu nove biljcice.. -ako hoceš ubrzat rast najbolje ga je držati u paludariju, korijenje u vodi listovi a suhom i visoka vlažnost zraka
J jt002 New Member 31 Mart 2004 11 0 1 skopje 31 Mart 2004 #4 HVALA NAJLEPSE ZA SAVETE SVIMA KOJI SU SE JAVILI VIDIMO SE