E pa ljudi , evo da zapocnem jednu novu temu. Pre nekih 2-3 nedelje sam kupio jedan par(imao sam srece da je par) ovih riba. Danas po povratku kuci , uocio sam zenku (verovatno) kako lebdi iznad lista nane, a ispod nje prepuno ikre koja je tu zalepljena.Skoro sam imao mrest krebenzisa, sada ovo:cool2: Mislim da sam obezbedio dobre uslove u akvarijumu Inace zenka i muzijak i ako mnogo manji od ostalih ciklida sa kojima su u akvarijumu cuvaju ikru i ulaze u okrsaje svim srcem-nije toliko ozbiljno ali ipak tolicki ciklid napada bet ustrucavanja Meekija koji je 4 puta veci od njega.
Pitanje: Da li da premestim ovu biljku gde je ikra ,i njih u drugi akvarijum ili da ih ostavim ovde gde su sada, pa sta bude?( i sta ce da bude ako ih ostavim tu) A , da cuo sam da se kasnije, posle prvog mresta, ove ribe mreste vrlo cesto? Da li neko zna jos nesto oko mresta ove ribe?
Pitanje: Da li da premestim ovu biljku gde je ikra ,i njih u drugi akvarijum ili da ih ostavim ovde gde su sada, pa sta bude?( i sta ce da bude ako ih ostavim tu) A , da cuo sam da se kasnije, posle prvog mresta, ove ribe mreste vrlo cesto? Da li neko zna jos nesto oko mresta ove ribe?