uh...grozno mi je ovo bilo i pro?itat
ne znam ni o trgovini, nabavci robe, pa ne mogu suditi, ali kao to si i sam rekao
:"Ako kod njih nekaj nemrem dobit povoljnije, kupim drugdje gdje mogu - stvar akvarista!"-to bi i on sam mogao primjeniti i nabavaiti novog dobavlja?a
teta to ima lou vezu i nabavku organizama, te zbog toga mora do neba dizati cijene. Ja pak kao sirotinja, student, nezaposlena...nemam para davati mu duplo za poluzdrave organizme, pa se radije sna?em na drugom mjestu.
kae da sputa cijenu pri cjenkanju...hmmm :?
za mene su oni daleko preskupi s obzirom na kvalitetu koju mogu pruiti!
tako ja mislim, naalost o njima, jer nitko sretniji od mene da se ja mogu sada dignuti, proetati do njih, uzeti neki koralj?ek ili ribicu, po nekoj normalnoj cijeni, kupim sol-koja je ina?e duplo jeftinija u Slo (ista firma), neke sitnice...
e, da to mogu, bila bi im stalni kupac, ali nakon svojih iskustava, i saznanja da mogu i jeftinije pro?i, nisam i teko da ?u vie i biti...
i zamisli jo jednu stvar, kada sam kretala u morske vode, otila sam , naravno tamo, kupiti neke sitnice, ena koja je prodavala taj dan, pokuala nas je pola sata odgovoriti da je to teko komplicirano, skupo... :? , a dragi i ja ko u ?udu u nju?! :shock: Da se mnogi razo?araju, bace sve na tavan :shock:
hehe, ?udan na?in trgovanja, no dobro, ja sam sloila akvarij, bez njihove pomo?i i zadovoljna sam
Kao to ti voli re?i to misli, eto, tako i ja imam neka svoja iskustva koja volim podijeliti s ljudima
rezime svega ovoga :neka on promijeni dobavlja?a, imat ?e vie koristi i on i ljudi koji kod njega ele neto kupiti, jer ne?e vie drati tako visoke cijene...jo kada bi se kod njega moglo naru?iti 8) , auuu, super!