Posto se u mom akvariumu od 200l stvorila poprilicna guzva odlucio sam da narucim novi dimenzije: 100x28x40cm sa pregradom od 30 cm za mog rakonju ubicu! To je otprilike 100l i u drugi deo cu premestiti barbuse, molike, platike, zebrice i sve sitnije vrste a u velikom cu ostaviti sve vece vrste. Sutra mi iz beograda stizu i jegulje, neonke i riba klovan kao i ajkula koju je pojeo rak (blue lobster) tako da cu rasporediti ribe pa ce biti vise prostora jer su vec dosta porasle a i zbog toga sto se stvaraju nekakva neslaganja vrsta! voleo bi da stavim neku fotografiju i video ali neznam kako pa vam dajem moj fb profil (miroslav mihaljevic) pa tamo imate i video i slike pa pogledajte! Akvarium br.2 ce biti ugradjen u sank izmedju kuhinje i dnevnog boravka pa ce biti pregledno sa svih strana kao i u mojoj sobi sto je takodje izmedju dve prostorije ugradjen u zid, nisam pobornik nekakvih polica jer mi je ovako prakticnije! Eto to su najnovije vesti iz mog akva sveta jedva cekam da mi stigne staklo pa da pocnem sa dekoracijom! POZDRAV