Prosli sam tjedan bila na jednodnevnom izletu s prijateljima Slovencima u Njemackoj, po par ducana veleprodaje i uzgajaliste sps-ova u boojama (ima i drugih organizama, ali tu kolicinu koralja nisam u zivotu vidjela), a bome niti izbor riba
eto par slika...malo i losih, jer sam stvarno tamo bila u tolikom soku da su mi se ruke tresle, a i naravno, ostala sam bez batery prije zadnjeg ducana
Slike koje gledate su doslovno koralji tih boja, nema nikakvih podebljavanja ili nesto tako
-uzgojni akvariji su jako niski, mozda 30-ak cm, struja od pumpi je turbo jaka....nisam mogla vjerovati, a svi uzgoji akvariji su povezani na jedan veliki sump (nazovimo to tako) i imaju jaku filtraciju
Svjetla su prejaka i vjerujem da tip trosi na struju na dan malo bogatstvo.
Eto , pa uzivajte u par slika
eto par slika...malo i losih, jer sam stvarno tamo bila u tolikom soku da su mi se ruke tresle, a i naravno, ostala sam bez batery prije zadnjeg ducana
Slike koje gledate su doslovno koralji tih boja, nema nikakvih podebljavanja ili nesto tako
-uzgojni akvariji su jako niski, mozda 30-ak cm, struja od pumpi je turbo jaka....nisam mogla vjerovati, a svi uzgoji akvariji su povezani na jedan veliki sump (nazovimo to tako) i imaju jaku filtraciju
Svjetla su prejaka i vjerujem da tip trosi na struju na dan malo bogatstvo.
Eto , pa uzivajte u par slika