Zozo, poto ima ribice u akvariju koje mogu poprilicno narasti i ima ih vie kom..tako da po mojem miljenju i akvarij od 500l koji bi bio min. za jednog Nasa, nece ti biti dovoljan, jer nije tu samo Naso, vec ima i Regal tanga, Maroon klaune koji isto mogu narasti, a i uta zebrasoma nije ba malena
Ako im eli barem donekle poboljati uvijete ivota, idi na 600l akvarij, i to neka je min. Morao bi se potruditi i nabaviti i dosta makro algi, poto su tangovi biljojedi (algojedi) i bez adekvatne prehrane mogu lako oboliti od raznih bolesti i izgubiti svoje divne boje.
O dimenzijama akvarija necu, jer ne znam koliki ti je stan, opa ne znam koliko moe u dukljinu i irinu, visina i nije pretjerano bitna, ali nemoj u visinu iznad 60 cm...teko ce ga osvijetliti inace. A i pitanje je to moe naci po ducanima, koje dimenzije! Ako pak misli dati nekome da ti lijepi akvarij, ne bi ila koliko treba biti debljina stakla, ali primjerica ako ima akvarij 170/60/60 to ti je oko 612 l i donekle mi se cini ok, ali to je minimum minimuma.
Naravno, nemam tako velike ribe, pa ne znam ba koliko sam te dobro uputila u velicinu akvarija, ali nekako sam racunala koliko pojedina vrsta trai min. velicinu akvarija. Ribe koje si do sada nabavio ili misli nabaviti su reef safe, to znaci da bi mogao imati s njima i koralje, ali za koralje u akvariju, osim dobre filtracije treba i jako dobro svijetlo, dok, ako se odluci za samo Fish only tank moe imati i manju kolicinu svijetla.