Kao sto sam naveo u postu gde sam se predstavio, imam nekih 61 zmiju ne otrovnu i 8 otrovnih. Sve to treba rasporediti, u raznorazne terariume, i po mogucnosti, razlicite sobe. To jest, imam dve sobe u kojima drzim ne otrovne zmije, a jednu, ta je posebna, otrovne. Ali o toj prostoriji cemo drugi put, jer je posebna.
Znaci, pocecu da vam predstavim prostoriju u podkrovlju, u kojoj su pretezno polu arborikolne i arborikolne australijansko-azijske vrste zmija.
Ali pre svega, jedna mala slika sa jednim od moji ljubimaca, Morelia Mc Dowelli karamela:
A sada, navedena prostorija u podkrovlju :
Bio sam u ovome postu postavio ukupno 16 slika, ali izgleda da mi skripta od foruma ne dozvoljava vise od 4 po postu... Tako da cu sutra nastaviti sa vise postova ako je potrebno.
Dotle, sve primedbe, savete mozete slobodno postaviti da podelimo iskustva.
Znaci, pocecu da vam predstavim prostoriju u podkrovlju, u kojoj su pretezno polu arborikolne i arborikolne australijansko-azijske vrste zmija.
Ali pre svega, jedna mala slika sa jednim od moji ljubimaca, Morelia Mc Dowelli karamela:
A sada, navedena prostorija u podkrovlju :
Bio sam u ovome postu postavio ukupno 16 slika, ali izgleda da mi skripta od foruma ne dozvoljava vise od 4 po postu... Tako da cu sutra nastaviti sa vise postova ako je potrebno.
Dotle, sve primedbe, savete mozete slobodno postaviti da podelimo iskustva.