"Kompleks" je zavrshen, zove se Country Club "Babe" i imala sam tu privilegiju da provedem bash u tom hotelu veci deo vikenda. Blago je reci da sam odushevljena, recimo da malo koji hotel ima lepshi enterijer. Stvarno ukusno i prijatno je uredjen, kuhinja je fantastichna i meni je pun internacionalnih slanih i slatkih specijaliteta. Oko hotela izgradjeno je vishe bungalova, razmeshtenih po obronku oko hotela, vrlo interesantno."Zuto jezero" koje sam uslikala je odmah iza hotela, a puteljak koji se vidi na istoj slici, vodi do shkole jahanja koja se nazali na 5 minuta hoda od hotela. U hotelu imate i fitnes centar sa saunom, djakuzijem, lepom teratanom, i nezaobilaznim stonim tenisom, bilijarom, it.d. .. Zuto ejzwro je samo sada zuto zbog blata koje se survalo sa obronaka, inache rade na "prochishcenju". Odmah uz jezero, nalazi se divno uredjeno igralishte za decu. Mesto je savrsheno za provesti vikend tamo, smeshteno je dalje od sela, izolovano do te mere da u okolini nema nichega, chak ni kioska. Bash pravi CountryClub, i to moram da kazem, svetski uredjen. Sada iz Lazine i Draganove priche, kad vidim ko je vlasnik, nije ni chudo. Jedino mi je zao zashto nashe prirodne lepote iskorishcavaju stranci i zbog chega su nashi ljudi "manje sposobni" da osmisle tako dobru ideju.
Sama shkola jahanja je isto interesantna, lep izbor zdravih konja, dodushe, mozda im treba malo vishe nege. Dobri instruktori, a kad savladate osnove jahanja (minimum 10 chasova), mozete da uzmete chas terenskog jahanja, shto je sigurno neshto ultra posebno, zamislite samo, u takvoj prirodi samo vi na konju, i vasha najdraza druga polovina kraj vas isto na konju, pa mozete da zamislite kakav je to uzitak i dozivljaj. Fantazija.
Iskreno, moje mashtarije josh uvek lutaju ka tom mestu, a mogu samo da zavidim Lazi i Draganu shto su u takvoj divnoj prirodi proveli deo detinjstva. Bash mi je drago shto sam probudila lepe uspomene i saznala neshto novo o ovom mestu koje sam zavolela toliko da znam da cu svakom mogucom prilikom provesti neshto svog vremena kraj sela Babe
p.s.: Ako se zagledate, videcete da na konjskim kolima pishe "Babe"