Nabavio sam jaja od nekoliko vrsta palicnjaka, neka ocekujem za par dana, a neka tek za 3-6 meseci...U paketu sam dobio i poklon iznenadjenja, pored jaja sam dobio i mladunce vrste Sipyloidea sipylus...snasao sam se za hranu...nasao sam koliko toliko sveze lisce ruzei kupine....I u potrazi sam za "vatrenim trnom", receno mi je da ga mogu naci u svako doba godine, dobio sam semenke njega kao poklon u paketu. Ali o svemu tome mozemo i drugi put, ono sto mene sada konkretno interesuje jeste to da li palicnjaci mogu da jedu i suvo lisce???
Moja majka ih je pre hranila suvim liscem bez problema, uz redovno vlazenje terarijuma naravno.Ali neki mi kazu da ne mogu da jedu, neki kazu da mogu...Ona im je to davala kada su bili pred kraj zivota nekih par meseci...Pa zbog toga ja i dalje nisam siguran da li mogu ili ne da jedu suvo lisce i kakvo je njihovo zdravlje po pitanju toga.
Moja majka ih je pre hranila suvim liscem bez problema, uz redovno vlazenje terarijuma naravno.Ali neki mi kazu da ne mogu da jedu, neki kazu da mogu...Ona im je to davala kada su bili pred kraj zivota nekih par meseci...Pa zbog toga ja i dalje nisam siguran da li mogu ili ne da jedu suvo lisce i kakvo je njihovo zdravlje po pitanju toga.