Za odgajivace reptila koji zele da razmnoze svoje ljubimce, najznacajna tehnicka oprema jeste inkubator. Medjutim, ako zelimo da kupimo ovaj tehnicki uredjaj, treba da izdvojimo jednu vecu sumu novca jer realno gledajuci takav tehnicki uredjaj je jako skup za nas standard. Profesionalni inkubaotri za reptile kostaju i po nekoliko stotina evra , sto za jednog amatera to predstavlja veliki izdatak.
Prelistavajuci najnovije kataloge naleteo sam na amatrerske inkubatore sa mnogo pristupacnijom cenom kao sto je recimo ovaj Jaeger-ov i mislim da ce obradovati mnoge nase terariste
cena ovog inkubatora iznosi nekih podnosljivih 130-150 evra sto ipak nije velika cena u odnosu na ostale profi inkubatore.
...nastavak sledi sa jos zanimljivih inkubatora...
Prelistavajuci najnovije kataloge naleteo sam na amatrerske inkubatore sa mnogo pristupacnijom cenom kao sto je recimo ovaj Jaeger-ov i mislim da ce obradovati mnoge nase terariste
cena ovog inkubatora iznosi nekih podnosljivih 130-150 evra sto ipak nije velika cena u odnosu na ostale profi inkubatore.
...nastavak sledi sa jos zanimljivih inkubatora...
Last edited by a moderator: