Posto u svojoj radnji imam veliki problem sa nabavkom bilja,
a takodje nemam mesta da razmnozavam ribe odlucio sam da gajim bilje,
definitivno.
Akvarijume pravim sledecih dimenzija
duzina-120cm
sirina-49cm
visina,t.j.dubina-37
Takva ni je polica tako da mogu staviti samo te mere.
Za bilje sam se odlucio jer naj manje trebam ulagati u njih a prodaja mi je odlicna.
Naravno stavicu sera floradepo,bar toga imam dosta,imam serina i tetrina djubriva za dalje prehranjivanje.
Osvetljenje ce biti neonke marke Arcadia.
E sad dolazim do problema
CO2????
Sa njim nemam nikakvog iskustva.
mislio sam kupiti bocu sa svim onim dodacima za ubacivanje ali i sa tim nemem nikakvog iskustva.
Prema tome molim sve ljude dobre volje koji mi zele izaci u susret ipomoci da se odlucim sta da radim.
Dali da kupujem tu spravu koja kosta preko 200eura i da mi kazete kako da je koristim ili da jednostavno ubacim neke ribe da to odradjuju.
Ribe su takodje dobra zamisao ali na tolike aq. bih trebao znati koje su naj bolje a da mi uopste ne grickaju bilje i koliki broj ce podmiriti dovoljnu kolicinu CO2.
Prvo sam mislio male Neonkice medjutim meni njih toliko treba da mi je jeftinija tehnicka varijanta.
Prema tome POMOC u ovom mom problemu.
Zelim uloziti u ovaj biznis ali da mi se to malo i isplati.
Svima,ali svima unapred zahvalan, pa cak i onima koji mi neodgovore nista,
jer svi znamo da je cutanje znak odobravanja.
A da sad sam se setio nemozete me odgovoriti staklo sam narucio danas i vec su sigurno pola isekli, i radi se za pocetak o tri gore navedena aquarijuma.
Jos jednom unapred HVALA.
a takodje nemam mesta da razmnozavam ribe odlucio sam da gajim bilje,
definitivno.
Akvarijume pravim sledecih dimenzija
duzina-120cm
sirina-49cm
visina,t.j.dubina-37
Takva ni je polica tako da mogu staviti samo te mere.
Za bilje sam se odlucio jer naj manje trebam ulagati u njih a prodaja mi je odlicna.
Naravno stavicu sera floradepo,bar toga imam dosta,imam serina i tetrina djubriva za dalje prehranjivanje.
Osvetljenje ce biti neonke marke Arcadia.
E sad dolazim do problema
CO2????
Sa njim nemam nikakvog iskustva.
mislio sam kupiti bocu sa svim onim dodacima za ubacivanje ali i sa tim nemem nikakvog iskustva.
Prema tome molim sve ljude dobre volje koji mi zele izaci u susret ipomoci da se odlucim sta da radim.
Dali da kupujem tu spravu koja kosta preko 200eura i da mi kazete kako da je koristim ili da jednostavno ubacim neke ribe da to odradjuju.
Ribe su takodje dobra zamisao ali na tolike aq. bih trebao znati koje su naj bolje a da mi uopste ne grickaju bilje i koliki broj ce podmiriti dovoljnu kolicinu CO2.
Prvo sam mislio male Neonkice medjutim meni njih toliko treba da mi je jeftinija tehnicka varijanta.
Prema tome POMOC u ovom mom problemu.
Zelim uloziti u ovaj biznis ali da mi se to malo i isplati.
Svima,ali svima unapred zahvalan, pa cak i onima koji mi neodgovore nista,
jer svi znamo da je cutanje znak odobravanja.
A da sad sam se setio nemozete me odgovoriti staklo sam narucio danas i vec su sigurno pola isekli, i radi se za pocetak o tri gore navedena aquarijuma.
Jos jednom unapred HVALA.