Buco, sad skacem s teme ali s tobom se neslazem.
Sto vise je uvoznika kvalitetno informirano, to je vise i prodavaca informirano, tako to funkcionira u HR.
Mi (akvaristi) imamo sad forume koje prate i prodavaci, pa oni sad jasno znaju kolika je glad i zelja akvarista za tocnim podatkom koji kasnije vodi do znanja, stog onaj koji drzi do svoje radnje, drzi do toga da ima i ispravno identificirane ribe.
Primjer je "pseudotropheus mix" koji vise nego muci neke prodavace...jer oni ispadaju tuke u ocima nekog iskusnog akvariste, a iskusni akvarista daje preporuku neiskusnom koji onda kupuje po preporuci... magicni krug, jos jedan u nizu. :wink:
A sad da se vratim na temu... joselimaianusa sam vidio prije 2-3 mjeseca ako se nevaram, a prije toga mislim da ga nikad nisam vidio...
Lako moguce da je to prvi takav uvoz kod nas...a onda opet, mozda i nije!
...sto se tice njegove koloracije, ljepsi mi je gibby, no moram priznat da bi bilo pravo zadovoljstvo vidjet jednog odraslog joselimaianusa, jer dosad sam samo uspio vidjet takvo sto na slikama...
Inace ne "patim" na velike vrste Loricariidae-a, stog to je jedini razlog zasto L001 nije zavsio u mom akvariju!
pozdraf