Sto se tice drzanja u kavezu moram,jer sam u toku dana jakoooo zauzeta(sto se tice mog posla kod Coe u lokalu,ljudi moji koji je ono izrabljivac
hihihih)a inace imam i jos jedan poslic kuci koji radim,pa samim tim nemam puno slobodnog vremena.A inace kao sto napisah velike su spavalice,tako da im ne smeta da u toku dana budu zatvoreni u kavezu,a uvece kada zavrsim poslice,njih pustam da se malo istrce po stanu.A nikada nisu dosli do toga da su nemoguce nemirni...kada je jedinka sama tada je dosta radoznala i stalno njuska okolo i vecito nesto istrazuje,pomalo se izigra,tako da se izlazak iz kaveza svodi na to,ali kada ih ima vise...hihihi tada krece igranje i zezanje.
Mislim da nijednom nije bio problem sa njima.Preporuka ogromna sa moje strane je feretka za ljubimca...
njih dvoje su oboje sterilisani,tako da su totalno u fazonu igranja(nema problema oko teranja,niti je njihov prirodan miris toliko jak kada se jedinka sterilise),ali uvek je tu i neka zenka koja se koti,tako da uvek ima malih bebaca sa kojima se zanimamo.
:hej:
Naravno ako neko zeli nesto da sazna vise o njima,neka kaze,ja sam tu da napisem koliko znam i koliko uspem...nadam se da su vam se svidele feretkice i da ce napokon da dobiju svoj pod-forum,da napokon izadju iz grupice kojoj ne pripadaju(iz grupe glodara)Hvala...