Octopus said:..Uostalom pitaj ostale iskusnije clanove foruma sta na tvoje tvrdnje oni imaju da kazu i sledeci put znaj da ako sa necim ti nisi upoznat to ne znaci je to da je to nemoguce ili niko drugi to ne radi
Moj citat said:..Vrlo zastupljena kod nas ali na zalost jos niko od odgajivaca nije uspeo da je izmresti , za ovu guramiju kaze se da moze da se mersti u akvarijumima.
Fauna said:Problem je Octopuse, vidim u shvatanjima koje odgajivac a ko ne . Ljudi koji tako razmnozavaju i prodaju kako ti kazes, zaista ih je puno ali to su za mene vise hobisti nego odgajivaci. Pravi odgajivaci su savim nesto drugo, ljudi kojima je to profesija i glavni izvor prihoda a takvih ljudi u Beogradu je mnogo, mnogo manje nego sto ti navodis, o stotinama ne moze ni da se pomisli a kamoli govori.
Fauna said:Isto da ti kazem za priplodni materijal, da moraju da kupe negde (mislio si na sebe) i da to nije tacno. :wink:
Ja poznajem jos jednog velikog odgajivaca koji ima prilican broj bazena u sovm dvoristu , prilicno veliki zidani objekat iskljucivo namenjen mresnim akvarijumima (mozda ih ima preko 50!) i kada sam ga pitao gde nabavlja priiplodni materijal odgovorio mi je u Madjarskoj i ovde kod nas ali ne od tebe, za tebe nikada nije ni cuo dok mu ja nisam rekao. To nije covek o kojem sam na pocetku rekao sto ga i ti poznajes ovo je sasvim drugi cevek koji nije ni u Beogradu vec negde u Vojvodini
Fauna said:Ali dobro koliko vidim da ste svi navalili na mene samo da bi probali taj cuveni pasulj ,eto recite kada hocete da ga spremim pa da vidite sta je specijalitet ovde na raskrsnici Macve i Pocerine. Da je leto , bilo bi idealno da na mojoj vikendici pored vode raspalim vatru i okacim kotlic tada bi jos bolji bio, to bi bilo ono pravo. A mozda jednom prilikom okupimo se zajedno sa Bobanom i ostalima koji su raspolozeni za tako kuvanje na vatri u prirodi :wink