Prvo iz akvarijuma se iselio Aponogeton iz prostog razloga sto je zauzeo pola akvarijuma i isticao se preko onoga sto mi je bilo kao ideja.
Presao je u jedan drugi setup :lol:
od bilja je isto tako jos po nesto preseljeno ,kao i panjevi ne bi li se dobilo na prostoru za bilje.Svakako su bili tu da zauzimaju prostor dok se malo bilje ne razraste.
Ima tu jooos razrastanja i formiranja oblika kakav ja zelim.Imala malo kikseva sto oko neznanja i zaustavljanja prehrane bilja (greskom),sto se odrazilo na slabljenje pojedinih biljaka. sto oko skoka CO2 te i uginuca jedne ribe i jednog racica ,ali nadam se da je tome kraj .
Ovih dana je zavrsena od prilike ideja sa zeljom oko bilja.Potrebna mi je jos samo jedna Cryptocoryna wendii red, za levi prednji plan ...ali kad je pronadjem i ona ce se tu smestiti.
Ostalo je od prilike ovo.
Rekoh -jos cekam da se to razraste ,da se sisa po zeljenom obliku i dalje odrzava.
Od bilja su tu definitivno sada:
Lilaeopsis brasiliensis
Micranthemum micranthemoides
Myriophyllum mattogrossense(zelena)
i Myriophyllum mattogrossense rot
Anubias Nana
Pogostemon helferi
Limnophila aromatica koja jos uvek nema svoju pravu boju ,tek je ozivela i krenula da se razvija kako treba.
Heteranthera zosterifolia
malena grudvica Riccie
Monosolenium tenerum
Eusteralis stellata koja je kupiljena u ocajnom izdanju,izgubila sve listice i sada se oporavlja i krece da raste kako treba .
Rotala wallichii
i prednji plan Hemianthus callitrichoides "Cuba"
Od opreme za koji dan dodajem jos i skimmer ,ostalo isto.
evo te konacne postavke.
Uzmimo u obzir da sam ocajan fotograf te ovo ne izgleda bas onako kako je uzivo.
Presao je u jedan drugi setup :lol:
od bilja je isto tako jos po nesto preseljeno ,kao i panjevi ne bi li se dobilo na prostoru za bilje.Svakako su bili tu da zauzimaju prostor dok se malo bilje ne razraste.
Ima tu jooos razrastanja i formiranja oblika kakav ja zelim.Imala malo kikseva sto oko neznanja i zaustavljanja prehrane bilja (greskom),sto se odrazilo na slabljenje pojedinih biljaka. sto oko skoka CO2 te i uginuca jedne ribe i jednog racica ,ali nadam se da je tome kraj .
Ovih dana je zavrsena od prilike ideja sa zeljom oko bilja.Potrebna mi je jos samo jedna Cryptocoryna wendii red, za levi prednji plan ...ali kad je pronadjem i ona ce se tu smestiti.
Ostalo je od prilike ovo.
Rekoh -jos cekam da se to razraste ,da se sisa po zeljenom obliku i dalje odrzava.
Od bilja su tu definitivno sada:
Lilaeopsis brasiliensis
Micranthemum micranthemoides
Myriophyllum mattogrossense(zelena)
i Myriophyllum mattogrossense rot
Anubias Nana
Pogostemon helferi
Limnophila aromatica koja jos uvek nema svoju pravu boju ,tek je ozivela i krenula da se razvija kako treba.
Heteranthera zosterifolia
malena grudvica Riccie
Monosolenium tenerum
Eusteralis stellata koja je kupiljena u ocajnom izdanju,izgubila sve listice i sada se oporavlja i krece da raste kako treba .
Rotala wallichii
i prednji plan Hemianthus callitrichoides "Cuba"
Od opreme za koji dan dodajem jos i skimmer ,ostalo isto.
evo te konacne postavke.
Uzmimo u obzir da sam ocajan fotograf te ovo ne izgleda bas onako kako je uzivo.