Bobane stvar je ovakva...Mirkin avatar je takav jer sam ga morala optimizirai tj. smanjiti mu kvalitetu u boji, jer ga inace nije mogla staviti kod tebe na forum. to znaci da je Mirkin avatar sastavljen od mislim 6 slicica (frema), ili 7 sada ne znam tocno i da je svaki u originalu, tj. da je sastavljen od standardnih boja za gif koje mislim da ih je 256 i da je bila prije toga kvalitete jpg (iz cega su slicice izvucene, jer program u kojem sam modelirala Mirkin lik ima samo jpg verziji ili avi film) 100% ovaj Mirkin avatar bez silnih optimizacija iznosi oko 12 kb-a.
to se tice ostalih avatara, vjerojatno su kao i moj od jedne same jpg slike koja nije nimalo optimizirana, pa svrsishodno tome su slike bolje.
A to se tice velicine avatara, jasno mi je da im je velicina povecana da bi se puno sporije otvarale stranice i da bi to usporilo cijeli forum!
...samo sam napomenula da bi bilo jako lijepo da mogu koristiti veci broj kb-a za izradu avatara, pa bi kao ovaj Mirkin bili puno ljepi i kvalitetniji, tj. ne bi imao tockice, to neke verzije iste koje sam joj poslala nemaju, ali su zato barem duplo veci!