Fauna, mozda je taj kit nesto cvrsci, ja pricam za onaj (a djeluje mi da je vrlo slican ovome), nije precvrst. Moze se naknadno pokidati, polomiti, skinuti, po potrebi...a ako u startu nije dobro pricvrscen moze i sam odpasti.
Ali kao sto sam rekla, nije bas sve tako crno, zna on jako dobro doci, samo se treba ispraksirati s njime i zaljepiti ga tako da on ipak drzi bez greske.
SC, vjerojatno nije toksican (ili ako je, nije jako i ne utjece na organizme u vodi...ubija samo onaj dio koralja koji je bas zahvacen ljepilom...znaci ako preljepimo preko polypa-ako je korjen koralja u pitanju, nema nikakvih gubitaka). I da, moze se ljepiti pod vodom , kao i na suhom...sto ti vise pase, ako se lijepi koji frag na neki veci kamen...to je lakse napraviti pod vodom, nego vaditi cijeli kamen van.
Najgore je to sto prevelike koralje je tesko poljepiti s tim ljepilom, jer u startu dok se ne stvrdne ne drzi i moze nam se dogoditi da cijeli koralj od tezine povuce ljepilo...s toga bi trebalo upotrebljavati puno ljepila, a to je neisplativo.
Zato postoji trik koji se da upotrijebiti.
Izvadi se koralj van (ako nije na kamenu nego je polomljen ili formiramo koralj od vise fragova), obljepi se pri dnu s ljepilom i u sredinu s donje strane postavimo cackalicu tj stapic za rostilj...ovisi koja je velicina koralja, sve to stisnemo gumicom i vratimo u akvarij na 20-ak min. Nakon toga ljepilo je jako uhvatilo, gumicu mozemo skinuti a koralj samo zapiknemo s tom cackalicom ili stapicem u neku od mnogobrojnih rupa na zivom kamenju. Sto je stapic duzi i naravno dublje upadne u rupu, koralj nam je sigurniji, a uz to, ako je koralj neki od sps-a koji znaju s donje strane poceti bijeliti (radi nedostatka protoka i svjetlosti), na ovaj nacin takav je slucaj rjedji jer on nije cijeli nabijen na dno nego stoji od dna po cm-dva sto puno znaci u ovakvim slucajevima